Een mooi tapijt is onmisbaar in je huis. Het geeft je woning sfeer en maakt je inrichting helemaal af.  Een rond vloerkleed is minder standaard en zie je niet vaak. Hierdoor heeft het nog meer toegevoegde waarde voor een speciale ruimte. Wijk eens af van de norm en maak gebruik van de mooie ronde, speelse vormen van onze vloerkleden. Je zult blij verrast zijn als je ziet wat een rond vloerkleed met een kamer kan doen.

Altijd kwaliteit

De ronde vloerkleden van Flooring Online zijn verkrijgbaar in veel verschillende uitvoeringen. Ze wijken af van elkaar in materiaalgebruik, kleur en dessin. Waar ze niet in afwijken is de kwaliteit. Onze ronde kleden zijn stuk voor stuk van de allerbeste kwaliteit. Er wordt bij de productie gebruikgemaakt van de beste materialen en ieder rond vloerkleed draagt het Oeko-Tex Standard 100 keurmerk. Dit betekent dat het vloerkleed vrij is van schadelijke stoffen. Wel zo fijn voor iets waar je dagelijks mee in aanraking komt.

Rond vloerkleed naar wens

Een rond vloerkleed wordt door Flooring Online snel geleverd, zonder dat we daar verzendkosten voor berekenen. Het bestellen kan veilig en vertrouwd in de webshop, waarna we direct aan de slag gaan om jouw ronde vloerkleed zo vlot mogelijk bij je in huis te hebben.