Een kindervloerkleed voor een gezellige kinderkamer

Met een kindervloerkleed maak je de kinderkamer helemaal af. Ook hoef je niet een volledige kamer te vervangen, maar door een ander voerkleed creëer je al een hele andere stijl. Er zijn heel veel verschillende vloerkleden te verkrijgen, waardoor je een geheel eigen sfeer en thema kunt maken.
Tegenwoordig zie je dat er vaak gekozen wordt voor een gladde vloer op de kinderkamer. Door een heerlijk zacht vloerkleed neer te leggen geef je meer comfort aan de kamer en een leuke speelplek voor de kinderen.

Maak de kinderkamer tot een fijne plek vol warmte en gezelligheid. Al onze vloerkleden zijn voorzien van het Oeko-Tex 100 Keurmerk en zijn dus vrij van schadelijke stoffen.

Hieronder geven we enkele tips, waarmee je een superleuke sfeer maakt in de kinderkamer.

Lieve meisjeskamer
Gezellig met vriendinnetjes prinsesje spelen of kletsen op hun eigen kamer. Waan je met ons My Fairy Tale Prinses vloerkleed gelijk in een prachtige prinsessenwereld. Of speel urenlang op het meisjes verkeersvloerkleed. Breng een bezoekje aan de kapper of aan de bioscoop. Ben je meer op zoek naar rustige kleuren, bekijk dan onze Luna Kids collectie. Heerlijke comfortabele vloerkleden met prints in zachte kleurtjes. Prikkel de fantasie van je kinderen met één van onze vloerkleden.

 

https://dev.flooringonline.nl/product/kinderkleden/kindervloerkleed-my-fairy-tale-prinses/

https://dev.flooringonline.nl/product/kinderkleden/kindervloerkleed-my-torino-kids-meisjes-verkeerskleed/

Kindervloerkleed Luna Kids Vogels

Stoere jongenskamer
Piraten, voetbal of auto’s allemaal thema’s die passen bij een stoere jongenskamer. Al deze thema’s zijn ook terug te vinden in onze collectie. Zo wordt het spelen met auto’s nog leuker op bijvoorbeeld onderstaand vloerkleed. Of laat ze urenlang potjes voetbal tegen elkaar spelen op het zachte Bambino Voetbalveld vloerkleed. Kijk ook tussen al onze andere vloerkleden om zo een vloerkleed uit te zoeken die perfect bij de jongenskamer past.
https://dev.flooringonline.nl/product/kinderkleden/luna-kids-piraten/
https://dev.flooringonline.nl/product/kinderkleden/kindervloerkleed-my-fairy-tale-racewagens/
https://dev.flooringonline.nl/product/kinderkleden/bambino-voetbalveld/

Dieren
Kinderen hebben veel fantasie en spelen dan ook graag alsof ze op een boerderij zijn of op safari gaan. Het Wereldkaart vloerkleed is een zachte, maar gelijk educatieve ondergrond voor de kinderen. Maar ook kunnen we dichterbij huis blijven met het Luna Kids Boerderij vloerkleed. Tover de kinderkamer snel om tot een waar dierenpaleis.

https://dev.flooringonline.nl/product/kinderkleden/luna-kids-boerderij/

Kindervloerkleed My Torino Kids – Wereldkaart


https://dev.flooringonline.nl/product/kinderkleden/kindervloerkleed-my-fairy-tale-dieren-jungle/

Dit bericht is gepost in Blog. Bookmark de link.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

De waardering van www.flooringonline.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.6/10 gebaseerd op 11 reviews.